Citirea informațiilor de pe acest site și folosirea acestuia este subiectul următorilor „Termeni de Utilizare”.

 1. Prin utilizarea acestui website și navigarea pe internet pe acest Site se consideră că ați acceptat și ați fost de acord în mod voit să fiți limitați de termenii și condițiile impuse pentru utilizarea www.ivasandwich.ro.
  Se pot face schimbări ale acestor termeni cu sau fără notificarea dumneavoastră. Dacă schimbările efectuate sunt majore vom posta o versiune revizuită a acestora pe acest site și este probabil să primiți o notificare de actualizare „Termeni de Utilizare” în josul acestei pagini.
  Utilizarea siteului constituie acordul dumneavoastră și faptul că ați acceptat și ați citit Termenii de utilizare.
 2. Sunteți responsabil de toate accesările acestui site prin utlizarea conexiunii la internet, chiar dacă accesul este întrebuințat de altă persoană prin orice mijloace.
 3. Ne rezervăm dreptul de a restricționa accesul la Site sau la anumite părți din acesta. Permisiunea de acces la zonele restricționate poate fi subiectul unei alte înregistrări și acceptării altor condiții de utilizare. Dacă vă este garantată permisiunea de acces în zonele restricționate ne rezervăm dreptul de a o revoca oricând, indiferent dacă ați încălcat termenii de utilizare ai acestui site sau nu.
 4. Vom face eforturi cumpănite pentru a ne asigura că Siteul este online (disponibil, valabil și accesibil pe internet) tot timpul. Cu toate acestea, nu putem garanta că acest site sau orice altă funcție caracteristică acestui siteului va fi întotdeauna disponibilă, valabilă, funcțională și fără erori de procesare.
  Siteul poate fi indisponibil atunci când implementăm actualizări de securitate, de rețea sau de orice alt tip și în mod special când facem lucrări de mentenanță esențiale unei bune funcționări, în direcția evitării momentelor de întreruperi tehnice, funcționale sau de securitate.
 5. Drepturile proprietății intelectuale de pe acest Site și resursele media cu una dintre următoarele sigle sau mărci: ivasandwich.ro, IvaSandwich, Iva Sandwich, www.ivasandwich.ro – (poze, textul, clipurile video și orice alt tip de conținut) sunt valabile și deținute de noi și organizațiile care ne furnizează licențele.
  Este interzisă imprimarea sau realizarea de copii ale conținutului de către persoane fizice sau juridice, fără exprimarea acordului în scris a deținătorului acestui Site. În cazul nerespectării acestei reguli se va aplica legislația în vigoare.
 6. Permisiunea de utilizare a siteului web este personală și nu se poate transfera altei persoane sau entități juridice sau instituționale. Accesarea conținutului de pe acest site este condiționată de supunerea față de regulile redate de acești termeni de utilizare. Prin utilizarea în condinuare a acestui site sunteți în mod voluntar de acord că nu:
  1. Utilizați siteul pentru orice scop fraudulent sau ilicit.
  2. Utilizați siteul cu scopul de a defăima, abuza, hărțui, amenința sau viola drepturile altor persoane fizice sau entități juridice sau instituțonale, incluzând limitarea celorlalți cu privire la drepturi sau libertăți de publicitate.
  3. Impersonați persoane sau entități, declarând pe propria răspundere că sunteți reprezentantul oricărei persoane sau afiliatul entității în cauză, care utilizează siteul. În cazul nerespectării acestei reguli se va aplica legislația în vigoare.
  4. Exprimați faptul că vă susținem orice afirmație sau declarație pe care o adresați sau redați prin diverse modalități.
  5. Interferați sau distrugeți operațiunea siteului sau a serverelor ori rețelei folosite pentru a menține siteul funcțional și disponibil pe internet.
  6. Violați orice proceduri, politici, reglementări sau cerințe a rețelelor menționate anterior.
  7. Transmiteți sau faceți valabilă conexiunea siteului oricărui virus, worm, trojan horse sau orice alt cod sau algoritm computerizat care este distructiv sau poate deteriora echipamentele noastre periferice sau sistemelor software.
  8. Copiați, reproduceți, duplicați, vindeți sau revindeți, exploatați porturi ale acestui site în vederea scopurilor comerciale sau defăimării ori construirii unei imagini negative pe internet.
  9. Ștergeți marca de vânzare sau orice alte drepturi de proprietate de pe site sau materiale care sunt redate de pe siteul nostru.
  10. Încadrați sau oglindiți orice parte a Siteului fără exprimarea noastră în scris.
  11. Descărcați sistematic și stocați conținutul acestui site. Nu aveți voie să realizați baze de date care conțin informații preluate de pe acest site, decât cu acordul deținătorului domeniului sourcereader.com.
  12. Utilizați orice dispozitiv manual sau automat în orice mod în care suprasolicită conținutul acestui Site sau reproduce ori împiedică structura de navigare sau de prezentare a acestui Site fără exprimarea noastră scrisă.
 7. Siteul poate oferi legături web și adrese de legături web către alte Siteuri web, precum și resurse online. Nu suntem responsabili pentru astfel de siteuri și nu le susținem. Vă asumați riscul personal de utilizare și de accesare resurse terță.
 8. Puteți realiza legături către acest site doar în următoarele cazuri:
  1.  Legătura web și adresa legăturii web sunt corecte și legale și nu sunt prezentate într-un mod care este înselător sau poate sugera orice tip de asociere, aprobare sau subscriere redată de noi care nu există de fapt.
  2. Legătura web și adresa legăturii web nu trebuie să fie dăunătoare reputației noastre sau reputației altor parteneri afiliați.
  3. Dețineți dreptul legal și abilitatea tehnică de a șterge imediat legătura oricând, la orice oră și minut din zi, urmând cursul cererilor noastre.
  4. Legătura web și adresa legăturii web nu va cauza încorporarea sau încadrarea în alte tipuri de siteuri a conținutului de pe acest Site web sau de pe întreg Siteul.
  5. Legătura web și adresa legăturii web nu va fi afișată într-un mod distinct față de modalitatea originală intenționată de noi.
 9. Ne rezervăm dreptul de a cere ștergerea imediată a legăturii web către siteul nostru oricând, iar dumneavoastră trebuie să vă conformați cu orice cerere redată de noi, în vederea ștergerii legăturilor web de acest fel.
 10. Ne rezervăm dreptul de a șterge sau suspenda conturile utilizatorilor pe o perioadă nedeterminată, fără oferirea unor explicații, indiferent dacă aceștia au încălcat termenii de utilizare ai acestui Site sau nu.
 11. Ne rezervăm dreptul de a suspenda serviciile asociate contului dumneavoastră de pe acest Site, în vederea respectării sau nerespectării termenilor și condițiilor de pe acest Site, fără o notificare prealabilă.
 12. Continuarea navigării pe acest Site și a utilizării acestuia consemnează acordul dumneavoastră cu privire la acceptarea tuturor termenilor și condițiilor existente pe acest Site.

Actualizare termeni de utilizare site

Ultima actualizare a acestei pagini și a termenilor de utilizare ai acestui Site este realizată pe data de 26 Martie, 2020.